"Toad-in-the-hole" is a traditional English dish consisting of sausages in Yorkshire pudding batter and usually served with vegetables and onion gravy.
The origin of the name "Toad-in-the-Hole" is often disputed...and the translation into Spanish, literally means: "Sapo en el agujero". Some people use other mix of meat instead of sausages, although as far as I am here, this is the typical way.
***The recipe is very simple and this one is in honor to my father-in-law who teaches me:
Yorkshire Puddings (makes 12 small or a medium tray oven pan which i use for the Toad-in-the-hole recipe)
Ingredients:
100 gr plain flour
1 egg
300ml milk
olive oil
salt and black pepper
* The Yorkshire pudding butter is prepared in advance as it is rest for an hour before the better. Some people like to add 3 eggs for 4 people pudding, although i found it is really rich, so experiment yourself what better suits you.
1/ Pre-heat the oven 220ºC / 475ºF / gas 7.
2/ Mix the flour and a pinch of salt in a bowl, add the egg and half of the milk. Mix all the ingredients until the butter is smooth and homogeneous. Then add the rest of the milk gradually and black pepper as you fancy.
3/ Put some olive oil in the tray pan covering all surface and place it in the upper part of the oven. Leave it there for 3-4 min until it is really hot.
4/ With care add the butter mix and the sausages to the tray and cook at 200ºC for 30min, until the pudding is golden brown.
5/ eat it straight away and BON APETIT!!!
"Toad-in-the-hole" es un plato tradicional en la cocina Inglesa, que consiste en salchichas cubiertas de Yorkshire pudding al horno.
El origen del plato a veces se discute al igual que su traducción al Español, la cual es "Sapo en el agujero"...
Algunas personas usan distintos tipos de carne en vez de salchichas, aunque desde que estoy aquí, sólo lo he visto hacer de este modo.
***La receta es muy sencilla y ésta es en honor a mi suegro que es el que me ha enseñado a hacerla:
Yorkshire Puddings es la base para la mezcla (y hace 12 pequeños bollos o una bandeja mediana, la cual uso para esta receta.
Ingredientes:
100 gr harina
1 huevo
300ml leche
aceite de oliva
sal y pimienta negra
* Si preparas la mezcla del Yorkshire pudding con tiempo, al menos dos horas antes y remueves de vez en cuando, es mejor. También hay algunas personas que prefieren añadir más huevos a la mezcla, como 3 huevos para cuatro personas. Yo te recomiendo que experimentes y te quedes con lo que mejor te vaya.
1/ Pre-calentar el horno a 220ºC / 475ºF / gas 7.
2/ En un bol mezclar la harina con una pizca de sal, el huevo y la mitad de la leche. Remover bien hasta que sea una mezcla homogénea y sin grumos. Después añade el resto de la leche gradualmente y añade pimienta negra al gusto.
3/ Pon un poco de aceite de oliva en una bandeja hasta que cubra el fondo, y metela en el horno en la parte de arriba por 3-4 min hasta que esté muy caliente.
4/ Con cuidado, echa la mezcla y las salchichas en la bandeja y hornea a 200ºC por 30min. Hasta que el pudding y las salchichas estén doradas y asadas.
5/ Se recomienda comerlo calentito y BUEN PROVECHO!!!
No comments:
Post a Comment